Аграріям компенcуватимуть відсотки по кредитах на купівлю с/г техніки — Ковальова (ОПИТУВАННЯ)

7 червня 2017 75 0
Дискова борона під час роботи в полі
kurkul.comДискова борона під час роботи в полі

У Мінагрополітики розробляють програму з відшкодування відсотків по кредитах на придбання сільськогосподарської техніки для українських сільгоспвиробників, пише AgroPolit.com.

Про це розповіла заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова під час агропромислової виставки «АГРО-2017».

За її словами, до програми відшкодування витрат на придбання вітчизняної сільськогосподарської техніки, фермерам розробляють ще одну — на відшкодування відсоткової ставки.

«Для виробників сільськогосподарської продукції буде застосовуватись ще одна програма компенсації відсоткової ставки за кредитами, яку вони сплачують за техніку. Вона зараз знаходиться на розгляді у Кабінеті Міністрів України. І сподіваємось найближчим часом вона буде прийнята. І у фермерів буде можливість долучитись до неї», — заявила Олена Ковальова.

Нагадаємо, що раніше Міністерство економічного розвитку та торгівлі затвердило список українських виробників с/г техніки, на придбання яких держава відшкодовуватиме 20% вартості.

А Мінагрополітики розповіло, яким чином аграрії зможуть отримати цю 20-відсоткуову компенсацію.

Виконано за допомогою Disqus