У форвардній програмі 2017 р. з’явилася нова культура — кукурудза

8 червня 2017 108 0
Кукурудза
Kurkul.comКукурудза

За словами керівника департаменту малого та середнього бізнесу ПАТ «Аграрний фонд» Юрія Меленчука, у цьогорічній форвардній програмі з’явився новий продукт — кукурудза. Повідомляє Latifundist.com.

«Кукурудза — для нас новий продукт. Ми почали її закуповувати лише у 2017 р. Аграрний фонд зацікавлений у кукурудзі, адже ця культура має високий попит на зовнішньому та внутрішньому ринках. Крім того, компанія також розглядає можливість в перспективі виробляти кукурудзяну муку», — зазначив Юрій Меленчук.

За його словами, на відміну від банківських кредитів, аграрії отримують оборотні кошти під майбутній врожай. Це є великим плюсом, адже аграрії не повинні нічого закладати.

Процедура оформлення форварду в ПАТ «Аграрний фонд» швидка та зрозуміла. І кошти аграрії зможуть отримати вже через п’ять днів.

Нагадаємо, в рамках весняного форварду ПАТ «Аграрний фонд» планує закупити всього 960 тис. т зернових, із яких 700 тис. т — пшениця продовольча другого і третього класу, 50 тис. т — жито, близько 10 тис. т — гречка і 200 тис. т — кукурудза.

Читати по темі: Весняний форвард Аграрного фонду в деталях

Виконано за допомогою Disqus