Фермери зможуть в режимі онлайн-аукціону продавати і купувати товари

20 червня 2017 441 0
Фермери зможуть в режимі онлайн-аукціону продавати і купувати товари
kurkul.com

Стартап із Дніпра «Агроярд» переміг у національному конкурсі ІТ-стартапів Egap Challenge.

Цей проект дозволить фермерам у режимі онлайн-аукціону продавати і купувати товар, пише Delo.ua.

«Агроярд» стане своєрідним маркетплейсом, що дасть можливість двом користувачам заключити між собою договір купівлі-продажу просто онлайн.

«Важливо те, що ми розробляємо маркетплейс — можливість кожному виробнику, постачальнику створити інтернет-магазин на сайті «Агроярд», а також інтегрувати його з ProZorro. Тож аграрії на майданчику зможуть продавати державі. На даний момент співпраця з ProZorro на тому етапі, коли ми отримуємо доступ до тестового середовища і починаємо розробку», — розповідає керівник і співзасновник «Агроярд» Олександр Степанов.

«Найцікавіший етап укладення угоди — у нас покрита можливість швидко відреагувати і створити договір, який буде мати юридичну силу. А потом вже в паперових документах посилатися на номер та дату електронного контракту в розділі «підстава» (для накладної, ТТН, рахунки-фактури тощо) і підписати електронними ключами, наприклад, MeDoc абощо», — говорять засновники стартапу.

Після перемоги в Національному конкурсі ІТ-проектів Egap Challeng аграрний стартап із Дніпра отримав 150 тис. грн на розвиток.

Виконано за допомогою Disqus