Дніпропетровська облрада компенсуватиме аграріям до 50% процентної ставки за кредитами

23 червня 2017 99 0
Надпис 50%
pixabay.comНадпис 50%

Дніпропетровська ОДА рада розробляє програму компенсації процентних ставок за кредитами. А пріоритетними напрямками визначили агробізнес та бізнес, заснований учасниками АТО. Зокрема, в облраді вбачають реальним відшкодовувати до половини процентної ставки за кредитом.

Про це повідомили на офіційній сторінці Дніпропетровської ОДА у Facebook.

У відомстві зазначили, що програма буде спрямована на підтримку малого і середнього бізнесу.

«Україна обрала європейський вектор розвитку. У Європі малий та середній бізнес — це основа суспільства. Тому стимулюючи розвиток малого та середнього підприємництва, ми допоможемо нашим громадам бути більш успішними та заможними. Один з пріоритетів роботи обласної ради — підтримка малого та середнього бізнесу. Зараз йде розробка програми, за якою обласний бюджет буде компенсувати бізнесу відсотки по кредитах. Впевнений, що половина відсоткової ставки — це реально», — зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

На Дніпропетровщині ситуацію з малим та середнім бізнесом протягом року вивчали фахівці «Дніпропетровського інвестиційного агентства».

У ході спілкування з підприємцями виявлено ряд регіональних проблем, які заважають бізнесу розвиватися. У першу чергу, як сказано в повідомленні, це відсутність інформації та освіти для підприємців.

Виконано за допомогою Disqus