Поля на Миколаївщині охороняють спецпризначенці

30 червня 2017 195 0
Правоохоронці перевіряють вантажівку
mk.npu.gov.uaПравоохоронці перевіряють вантажівку

Понад сто правоохоронців Головного управління Національної поліції у Миколаївській області забезпечують роботу на блок-постах, патрулювання, перевіряють підозрілі транспортні засоби, проводять профілактичні бесіди з місцевим населенням, повідомили на сайті відомства.

На підсилення груп швидкого реагування районних відділів поліції, спрямовано сили зведеного загону ГУНП, у тому числі співробітники роти поліції особливого призначення.

Керівництво ГУ НП Миколаївщини прийняло рішення посилити заходи безпеки з метою недопущення масових протистоянь та дестабілізації ситуації в агросекторі.

Правоохоронці відпрацьовують оперативну інформацію про ймовірність спроб рейдерських захоплень, які відбувались на території Первомайського району Миколаївської області протягом кількох років.

Нагадаємо, на початку червня міністр внутрішніх справ Аваков оголосив «жорстку лінію» боротьби правоохоронців з рейдерами по всій території України, коли у Вінницькій області банда рейдерів із 42 осіб спробувала зі зброєю в руках захопити сільгосппідприємство, і тоді саме спецназ поліції обеззброїв злочинців.

Виконано за допомогою Disqus