Elevatorist.com запустив оновлену Карту елеваторів

5 липня 2017 524 0
Елеватор
kurkul.comЕлеватор

Elevatorist.com поліпшив дизайн Карти елеваторів і розширив її функціонал.

Усі елеватори України тепер можна знайти на реальній карті, простежити їх прив'язки до авто- і залізничних шляхів, побачити, наскільки «заселені» зерносховищами ті чи інші регіони.

Для зручності користувачів Карта доповнена новими фільтрами «Пошуку». Тепер можна відсортувати:

Зерносховища України з однаковими потужностями зі зберігання;

Зерносховища з наявністю залізничного прийому та відвантаження,

Елеватори з зерносушарками;

Елеватори з лабораторіями;

Елеватори, які приймають своє або давальницьке зерно.

Крім того, працюють уже наявні фільтри пошуку елеваторів по областях і компаніях. Читачі також можуть промоніторити, на яких елеваторах встановлено обладнання від виробників, які їх цікавлять.

Протягом місяця буде додана ще одна функція. Під кожною карткою елеватора, в якій відображаються розширені технічні характеристики і контакти зерносховища, можна буде відповісти на питання — чи влаштовує клієнтів обслуговування на цьому елеваторі?

Нагадаємо, що Карта елеваторів — це спільний проект Elevatorist.com і Групи компаній «Зернова Столиця», яка виробляє елеваторне обладнання і надає всі види послуг елеваторної галузі (проект, монтаж, будівельні роботи, аспірація, автоматизація, сервісне обслуговування).

Метою створення Карти була систематизація інформації про елеваторну галузь, що необхідно не тільки елеваторникам, але і зовнішнім контрагентам.

«Для елеваторників — це розуміння конкурентного середовища. Маючи таку об'єктивну базу завжди можна розуміти, які потужності з прийому та доробки у сусіда, яке він застосував обладнання (продуктивність і завод-виробник), отримати зворотній зв'язок та відгуки про якість застосовуваного обладнання та про проектно-технологічні рішення в цілому. Таким чином, у власників елеваторного бізнесу складається розуміння про доцільність подальшого розширення бізнесу, або, навпаки, про можливі ризики, через високу конкуренцію на ринку», — говорить комерційний директор Групи компаній «Зернова Столиця» Віталій Галич.

За його словами, решта учасників ринку, завдяки Карті, також отримують необхідну їм інформацію.

«Сільгоспвиробник бачить, де знаходиться найближчий елеватор, порівнює можливості з прийому і доробки. Зернотрейдери розраховують зернову логістику з огляду на географічне розташування елеватора, віддаленість від порту і можливість накопичення необхідних партій зерна. Продавці елеваторного обладнання та послуг також можуть побудувати для себе стратегію поведінки з потенційним замовником, проаналізувавши вже застосовані рішення на підприємстві, що цікавить», — зазначає комерційний директор Групи компаній «Зернова Столиця».

Сьогодні в Карті елеваторів зібрані більше 1 тис. елеваторів України.

Виконано за допомогою Disqus