Аграріям продемонстрували новий плуг JUWEL 8 від LEMKEN

5 липня 2017 104 0
Плуг Lemken
kurkul.comПлуг Lemken

Компанія Lemken продемонструвала плуг Juwel 8 з фірмовими корпусами DuraMaxx на Міжнародних днях поля, що відбулись 21-23 червня на Київщині, пише Traktorist.ua.

Плуг Juwel 8 з корпусами DuraMaxx є ноу-хау компанії, його смуги і відвали кріпляться за допомогою спеціального клею та системи гачків, тому, на відміну від болтових кріплень робочих органів, працюють до мінімальної робочої товщини 2 мм, економлячи час та кошти на заміну насадок корпусів.

Також плуг оснащується електрогідравлічною системою обороту плуга та автоматичного довантажування, що керується з кабіни трактора та економить паливо.

Порівняно з молодшими моделями навісних плугів, плуг Juwel 8 виконано на рамі 140х140 мм і та можливістю комплектації інтегрованими катками ФлексПак для легких та середніх грунтів.

«Плуги Juwel 8 можуть оснащуватись передплужниками в кількох комбінаціях, адаптуючись до вимог ґрунту. Також можлива комплектація як з розділеним лемехом, так і з суцільним з напайкою для кам’янистих ґрунтів», — розповів фахівець з підтримки продажів Олександр Киянець.

В транспортному положенні плуг спирається на опорне колесо, полегшуючи рух та розвантажуючи трансмісію трактора.

Вимоги до потужності трактора у різних варіантів Juwel 8 становлять від 110 до 300 к.с.

Виконано за допомогою Disqus