Мінагрополітики назвало ТОП-5 областей за нарахованими дотаціями

20 липня 2017 532 0
Купюри номіналом 200 і 500 грн
ВолиньІнфоКупюри номіналом 200 і 500 грн

У Міністерстві аграрної політики та продовольства назвали п’ять лідерів-областей за сумою нарахованої бюджетної дотації за лютий-квітень 2017 р.

Про це повідомили на сайті міністерства.

Найбільше державною підтримкою в абсолютному вимірі скористалися аграрії Полтавської, Черкаської, Сумської, Івано-Франківської областей та м. Київ.

Загалом, у лютому-квітні сільгоспвиробникам із цих п’яти регіонів було нараховано 206 млн грн з 795 млн грн, які були надані всім аграріям за цей період.

«Так, виробникам Полтавської області було нараховано 80,3 млн грн, Черкаської — 55,5 млн грн, Сумської — 24,8 млн грн, Івано-Франківської — 21,7 млн грн та м. Київ — 23,8 млн грн», — ідеться в повідомленні.

Із початку року у рамках програми бюджетної дотації для розвитку с/г товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції вже було виплачено дотацій на суму 1,3 млрд грн.

Детальніше з програмами державної підтримки сільськогосподарських виробників можна ознайомитися на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України у розділі «Підтримка аграріїв».

Обсяги дотацій в областях

Виконано за допомогою Disqus