BASF презентував новий препарат для захисту соняшника

21 липня 2017 107 0
Квітка соняшника
Прес-служба BASFКвітка соняшника

Концерн BASF презентував українським аграріям новий препарат для захисту соняшника — Архітект. Це перший препарат, який поєднує потужну дію регулятора росту із фунгіцидними властивостями.

19 липня у Києві відбулася презентація нового препарату для захисту соняшника — Архітект. Із запуском цього препарату концерн BASF відкриває новий сегмент на ринку ЗЗР, повідомляє прес-центр компанії.

Україна стала першою країною в світі, де інноваційний препарат був зареєстрований у травні цього року. Численні європейські дослідження вже довели ефективність дії Архітект та досконалість інноваційної формуляції. Перші досліди з препаратом вже розпочаті в агроцентрах та демоцентрах BASF по всій Україні. Спираючись на потужну наукову експертизу глобальної компанії, BASF в Україні прагне якнайшвидше запропонувати агрономам передові інноваційні рішення й надати можливість одними з перших у світі оцінити переваги нового препарату і його надійний захист на полях.

«Компанія BASF щороку доповнює широкий портфель ефективних продуктів новими препаратами, щоб прогресивні українські господарства разом з BASF могли долучатися до світових інновацій, застосовувати їх на полях і збирати високий здоровий урожай. Сьогодні ми особливо пишаємося тим, що український ринок став першим у світі, де зареєстрований препарат, і віримо, що Архітект здобуде прихильність багатьох українських агрономів. BASF тримає руку на пульсі українського аграрного ринку і завжди готовий допомагати фермерам впевнено та ефективно відповідати на сучасні сільськогосподарські виклики», — підкреслив Тіберіу Діма, керівник агробізнесу компанії BASF в Україні.

Назва препарату Архітект відображає його ключові переваги, оскільки він оптимізує архітектоніку рослини, покращує розвиток кореневої системи, полегшує перенесення рослинами посухи та ефективно контролює основні хвороби соняшнику.

Як одна з найбільш інноваційних компаній світу BASF під час розробки нових препаратів не тільки створює потужні діючі речовини й ефективні формуляції, а виходить за межі традиційного захисту рослин.

«Компанія BASF зосереджена на інноваціях, які мають значну практичну цінність, відповідають на потреби фермерів і пропонують не лише найвищі, але й нові стандарти ефективності. Дотримуючись такого підходу, нам вдалося винайти препарат, який став справжньою винагородою за ефективні пошуки нашої наукової команди. Я неймовірно радий бути причетним до створення таких значимих рішень, які сьогодні допомагають фермерам на полях і, я сподіваюся, формують сільське господарство майбутнього», — повідомив один з розробників Архітект, Деніс Урквіц, технічний менеджер BASF із розвитку фунгіцидів на олійних та бобових культурах .

Понад чверть науково-дослідницького бюджету компанії і близько 9% обороту Підрозділу захисту рослин BASF щороку спрямовуються в аграрні технології, щоб фермери по всьому світу ще успішніше примножували результати своєї праці. З 2008 р. компанія інвестувала в наукові розробки понад €15 млрд, з яких майже 5 млрд — в агрохімічну промисловість.

 

 

 

Виконано за допомогою Disqus