Проект USAID підтримуватиме українських садівників

22 липня 2017 253 0
Сад
kurkul.comСад

Асоціація «УКРСАДПРОМ» та Проект USAID «Агросільрозвиток» узгодили умови співпраці щодо реалізації проекту «Підвищення ефективності, якості та безпечності виробництва і збуту фруктово-ягідної продукції».

Підписаним протоколом визначені та погоджені спільні дії щодо реалізації проекту терміном до 31 липня 2020 р., повідомили в Асоціації.

Тепер Проект USAID надаватиме «УКРСАДПРОМУ» технічну допомогу в розробці настанов з дотримання вимог законодавства та міжнародних стандартів з безпечності вирощування, зберігання та збуту фруктів і ягід, а також у впровадженні цих стандартів на підприємствах-членах Асоціації.

Aмериканські фахівці забезпечать інформаційно-консультаційну підтримку Асоціації із впровадження нових технологій/сортів, підвищення продуктивності та безпечності виробництва фруктів і ягід.

Крім того, в USAID нададуть технічну підтримку для створення/розширення потужностей для зберігання, передпродажної підготовки фруктів і ягід, їхньої переробки, а також виробництва напівфабрикатів та розширення організованих ринків збуту.

«Також Проект надасть підтримку Асоціації та її членам у підготовці та участі в міжнародних виставках, торгових місіях та інших заходах з розширення ринків збуту фруктово-ягідної продукції та у створенні демонстраційних майданчиків для поширення кращих практик підвищення якості та формування доданої вартості фруктів і ягід, покращення доступу малих і середніх виробників до каналів збуту», — ідеться в повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus