Аграріям повернуть 20% вартості при купівлі техніки Лозівських машин

25 липня 2017 149 0
Важка дискова борона «Дукат-6» від «Лозівських машин»
kurkul.comВажка дискова борона «Дукат-6» від «Лозівських машин»

При купівлі техніки «Лозівські машини» аграріям повертають 20% її вартості відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №130 від 1 березня 2017 р., пише Traktorist.ua.

Українська компанія «Лозівські машини», рівень локалізації якої становить понад 80%, увійшла до переліку вітчизняної техніки, вартість якої буде частково компенсувана за рахунок коштів держбюджету.

Нагадаємо, що в 2017 р. держава виділяє для цих цілей 550 млн грн і програма компенсацій вже запущена.

Держкомпенсацію надають на всю лінійку техніки «Лозівські машини». Техніка може бути придбана як безпосередньо у заводу-виробника, так і через усіх офіційних дилерів «Лозівські машини» на території України.

Механізм повернення 20% або п'ятої частини вартості техніки досить простий.

При купівлі агрегатів безпосередньо у заводу-виробника або у дилерів «Лозівські машини» аграрію потрібно зробити оплату через державні банки — «Ощадбанк», «Укрексімбанк», «Приватбанк» або «Укргазбанк» та в один із них подати заяву на компенсацію і документи, що підтверджують придбання техніки (копію платіжного доручення та акт прийому-здачі техніки «Лозівських машин»).

Далі державний банк передає інформацію в Міністерство аграрної політики і продовольства України, які в свою чергу, перераховують суму грошей, яка підлягає частковій компенсації, в держбанк і він протягом 1 дня повертає гроші сільгоспвиробнику на поточний рахунок, який аграрій відкриває.

Техніка, на яку поширюється дія програми, повинна бути придбана після 15 березня 2017 р.

Виконано за допомогою Disqus