Сумихімпром відновив випуск добрив

4 серпня 2017 124 0
Цех заводу
sumykhimprom.com.uaЦех заводу

Наприкінці червня після 8-місячної перерви ПАТ «Сумихімпром» запустив виробництво цеху гранульованого суперфосфату та цеху фосфорної кислоти. За час тривалої перерви у виробничих підрозділах здійснили низку ремонтних, очисних і відновлюючих робіт, що сприяло ефективному пуску цехів у штатному режимі в назначений термін, ідеться в прес-релізі компанії.

Першу цьогорічну партію складних мінеральних добрив ПАТ «Сумихімпром» виробило лише у липні. До цього робота групи цехів з виробництва міндобрив концентрувалася на виготовленні сульфату амонія на базі потужностей ЦСМД.

За словами начальника цеху гранульованого суперфосфату Михайла БОРИСОВА, у липні вироблено 13 тис. т уже традиційної  марки добрив NP 12:24. Відразу ж паралельно з виробництвом здійснювалося відвантаження готової продукції. Добрива транспортувалися споживачам з України, Болгарії та Молдови.

Нині провідні спеціалісти підприємства та виробничники працюють над виготовленням нового виду добрив — NPK 6:24:12. Тривають промислові випробування й налагодження технологічного процесу виробництва нової марки.

«Цех фосфорної кислоти у липні працював у 3мінному режимі. У цеху продовжуються навчання персоналу, щоб за необхідності організувати четверту технологічну зміну. План виробництва фосфорної кислоти та відвантаження фосфогіпсу цех успішно виконує», — ідеться в повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus