Реальної роботи Мін’юсту проти рейдерів зараз немає — Слободяник

15 серпня 2017 87 0
Руки в землі
kurkul.comРуки в землі

Наразі представники Міністерства юстиції України лише декларативно взаємодіють з головою Асоціації фермерів та приватних землевласників (АФЗУ), а реальної роботи поки що немає.

Таку думку висловив член ради Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ) Іван Слободяник в ексклюзивному коментарі Kurkul.com.

За словами Івана Слободяника, ініціатива Мін’юсту щодо створення антирейдерських штабів — це запізніла реакція уряду та фактично підміна понять.

«Ініціатива по створенню антирейдерських штабів вже давно була від Асоціації фермерів та приватних землевласників України, в тому числі були оперативні штаби МВС. Саме Мін’юст не хотів спочатку створювати ці штаби при уряді», — пояснює Іван Слободяник.

Читайте за темою: АФЗУ оприлюднила список керівників власних антирейдерських штабів

Коли пішов шквал рейдерських захоплень та була ініціатива від Асоціації фермерів та приватних землевласників, міністерство вирішило створити «власні» антирейдерські штаби.  

Читайте за темою: Антирейдерські аграрні штаби запрацюють до 15 серпня — Сукманова

Нагадаємо, раніше Іван Слободяник припустив, що Міністерство юстиції перетворилося на «міністерство рейдерства». Він переконаний, що факти рейдерства пов’язані зі спеціальною комісією, яка повинна протидіяти рейдерству.

Виконано за допомогою Disqus