Гнідавський цукрозавод почне приймати цукрові буряки з 25 серпня

16 серпня 2017 169 0
Цукрові буряки
kurkul.comЦукрові буряки

Гнідавський цукровий завод на Волині розпочне прийомку цукрових буряків із 25 серпня.

Про це повідомила заступник директора департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Людмила Петриканин під час оперативної відеоселекторної наради.

Загалом, за її словами, у цьогорічному сезоні цукроваріння у Волинській області будуть працювати два заводи: Гнідавський цукровий завод та Іваничівський цукровий завод — «Європацукор».

Нагадаємо, що Гнідавський цукровий завод реалізуватиме проект, завдяки якому заводу вдасться забезпечити процес безвідходного виробництва. На заводі мають обладнати експлуатаційні установки на відстійниках, що дозволить продукувати із нечистот електричну та теплову енергію, добрива та воду.

Найближчим часом на заводі мають забезпечити можливість продукування біогазу з відходів виробництва та подальшого його використання на установках заводу. Згідно з планами, уже навесні наступного року заводу не знадобляться фільтраційні поля.

ПАТ «Гнідавський цукровий завод» — провідний представник цукрової галузі Волині і Західної України. Саме це підприємство першим у державі створило національну цукрову торговельну марку — ТМ «Солодко», під якою продукція ПАТ «Гнідавський цукровий завод» виробляється і фасується з 2003 р. Завод є атестованим за стандартом ISO 9001.

Виконано за допомогою Disqus