Новітні рішення від Monsanto полегшать життя аграріям

16 серпня 2017 87 0
Зерно кукурудзи в руках
kurkul.comЗерно кукурудзи в руках

Компанія Monsanto у вересні 2017 р. представить новітні комплексні рішення для протруєння насіння кукурудзи — Acceleron. Він може підвищити врожайність культури в середньому на 10% та захищати рослину протягом усього періоду вегетації завдяки унікальній комбінації хімічних препаратів та біологічних компонентів.

Препарат розроблений для протидії найпоширенішим шкідникам (дротяник, блішка, личинка паросткової мухи, іпсилон, польовий хрущ, шведська мушка, цикадка, афіди) та хворобам (фузаріоз, ризоктоніоз, пітіоз). Повідомляє superagronom.com.

Acceleron™ — комплексні рішення для протруювання насіння кукурудзи DEKALB®, які забезпечують найширший спектр захисту від хвороб та шкідників на ранніх етапах розвитку.

Новинка компанії Monsanto також включає в себе ексклюзивний комплекс біологічних та хімічних компонентів для забезпечення однорідності розвитку культури та вігор ефекту для досягнення максимального потенціалу врожайності. Він швидко розповсюджуються по рослині, захищаючи її від коріння до стебла. Завдяки різним типам дії препаратів знижується ризик захворювання та створюються умови для рівномірного проростання та розвитку культури.

Комплексне рішення для протруєння насіння Acceleron ефективне проти широкого спектру нематодів. Використання протруйника поліпшує поглинання корінням поживних речовин та покращує доступ рослини до них.

Компанія пропонує два варіанти протруювання насіння кукурудзи: Acceleron Standart та Acceleron Elite.

Для середньородючих ґрунтів, порівняно із стандартною обробкою, комплексне рішення для протруєння насіння Acceleron дозволяють досягнути до 10% прибавки у врожайності.

Виконано за допомогою Disqus