В Китаї запрацював перший сортувальний апарат для вишні

20 серпня 2017 125 0
Сортувальний апарат для вишні
freshplaza.comСортувальний апарат для вишні

Компанія Reemoon Technology запустила абсолютно нову сортувальну машину, яка використовує холодну воду для транспортування фруктів. Вона забезпечує ягодам низьку температуру, що в свою чергу, сповільнює процес псування. Одночасно це дозволяє уникати пошкодження ягід під час зіткнення.  

Для виявлення дефектів, використовуються кольорові та інфрачервоні камери, що піднімає якість сортування на новий рівень. З травня по червень цього року компанія  Reemoon Technology разом з Yantai Chaoyang Fruits and Vegetables працювали над встановленням та тестуванням сортувальної машини на виробництві. Повідомляє freshplaza.com

«На даний момент наш сортувальний апарат завершив процес тестування. Він вибирає фрукти на основі розміру, форми, кольору та недоліків та підвищує ефективність механізованого сортування після збору врожаю», — розповідає представник компанії Reemoon Technology Лю Бьян.

Стандартизоване сортування не тільки знижує витрати на оплату праці, але і дозволяє точніше вибирати найкращі ягоди, збільшуючи комерційну цінність та пропонуючи клієнтам вищу якість. В подальших планах компанії розробка сортувальної машини для овочів та фруктів.

Виконано за допомогою Disqus