КВС-УКРАЇНА представила оновлену лінійку гібридів кукурудзи UNIQUEDENT

22 серпня 2017 65 0
Кукурудза
Kurkul.comКукурудза

Компанія «КВС-УКРАЇНА» представила оновлену лінійку унікальних гібридів кукурудзи UNIQUEDENT в рамках Дня поля, який відбувся на підприємстві «Лан» у Харківській області 19 серпня 2017 р.

Тепер, окрім гібридів КАНЬЙОНС, КВС 2323 і КВС 2370, туди додано ще й КЕЛТІКУС, який є ремонтантним, з дуже швидкою вологовіддачею та відрізняється високою толерантністю до засухи.

Крім того, гості мали змогу переконатися ще й у холодостійкості представлених продуктів завдяки результатам лабораторного cold-тесту.

Головний агроном підприємства «Явір» Микола Дрозд поділився досвідом співпраці з компанією «КВС-УКРАЇНА».

«Ми співпрацюємо з компанією «КВС-УКРАЇНА» уже сьомий рік поспіль. Почали з насіння цукрових буряків, поступово наша співпраця розширювалася і зараз, від загальної площі наших посівів, 30% кукурудзи і 30% цукрових буряків ― це насіння KWS. Максимальні результати, які ми отримували з їхніми гібридами ― це 12т/га по кукурудзі. Цього року сіяли КРАБАС, КВС 2370 і КЕРБЕРОС. Головними перевагами для нас є те, що у цих гібридів висока урожайність і дозрівання проходить в установлений термін, ФАО співпадає. Насіння від «КВС-УКРАЇНА» входять в трійку наших лідерів», ― повідомив Микол Дрозд.

Зазначимо, що після презентації гібридів кукурудзи UNIQUEDENT, гості змогли насолодитися розважальною програмою та встановити світові рекорди разом з Федерацією стронгмена України.

Виконано за допомогою Disqus