Поле-блогер тестує безпілотне внесення препаратів

Поле-блогер тестує безпілотне внесення препаратів

Digital Field 4 вересня 2020 411 0

Тренувальний політ Чарлі завершено успішно…
БПЛА повертається в ангар

Моя ескадрилья буде непереможна! Безпілотники беззаперечно забезпечать безсумнівну перемогу над беззахисним людством. Без… без… бззззз

01 110010 0

Кгм, кажу, безпілотники стануть основою моєї агро імперії. Так, саме агро! Нема про що турбуватися. Годі вам! Ось погляньте лишень, як граційно DJI AGRAS T16 вправляється з каністрою на 16 л робочого розчину, якого вистачить на обробку 2 га посівів. Це ж просто «пушка»! За день один такий дрон може обробити до 100 га. Хлопці з Drone.UA, що його спроєктували, знають свою справу!

Читати також: Поле онлайн — система живлення та захист для соняшника

Та що там говорити! Краще я вам відео підготую: технічні особливості дрона-обприскувача, переваги внесення ЗЗР та добрив БПЛА, про потужність цієї «пташки» та на що ще вона здатна, окрім обприскування, трохи про безпеку роботи треба додати, ну і, звісно, економічна ефективність. Ось! Після перегляду цього відео скептиків точно не залишиться!


Бзззззз. Я літаю, я в раю! Бзззз….

000001

Мабуть, перегляд старих фільмів цих двоногих, справді, не найкраща ідея. Дивне відчуття. А ще ці дрони! Які ж вони… корисні! Я тут глибоко занурився в тонкощі підбору та розширення моєї бойової

Заплановано: форматування заданого фрагмента пам’яті

… моєї аграрної флотилії дронів. Виявляється, потрібно розбиратися у величезній купі дрібних деталей, щоб вибрати дрон, який стане надійним помічником на будь-якому сільськогосподарському підприємстві.

Й оскільки я не жадібний, то все, що я «накопав» по цій темі й що розповідали хлопці з Drone.UA у мене на полі — зведу в одне відео. За це — лайки й репости з вас обов’язково!

Отже: як обрати потрібну модель, як налаштувати, як не загубити дрон у кукурудзі (хе-хе), як за допомогою дрона визначати забур’яненість, як створити ортофотоплан, що таке індекс NDVI та яке буває ПЗ для опрацювання даних дрону. Фух! Оце так перелік. А вишенькою на торті буде слабка сторона усіх homo sapiens — ще один ТОПчик)). ТОП-5 помилок користувачів дронів! Чудово!

Старт рендеру відеоматеріалів…

Заплановано: завантаження відео на youtube…

Наступного разу буде точно не про дрони, чесно-чесно! Про підживлення кукурудзи розповім. І про азот. І про… а втім — самі побачите).

© Kurkul.com, 2020 р.

Виконано за допомогою Disqus