На українському ринку з’являться унікальні сівалки

2 лютого 2018 380 0
SKY Maxi Drill
sky-agriculture.comSKY Maxi Drill

На українському ринку з’являться сівалки для роботи в екстремальних умовах та з великою пропускною здатністю. Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua розповів керівник технічного відділу Суффле Агро Україна Володимир Підвальний.

Компанія презентує пневматичні сівалки SKY MaxiDrill та EasyDrill. Сівалки SKY виготовляють на заводі Sulky у Франції. Офіційна презентація стратегії продажів сівалок від Суффле Агро відбудеться 8 лютого у Львові під час зимового семінару компанії.

Сівалка MaxiDrill для роботи в екстремальних умовах завдяки конструкторським рішенням може сіяти у вологий ґрунт із більшою кількістю пожнивних решток за різними технологіями. Вона поєднує в собі обробіток ґрунту та посів. Крім того, MaxiDrill має більшу пропускну здатність, ніж у сівалок на ринку, та дискпланкерну систему, яка зміщена між собою більше, ніж на 52 см. Система складається з 2–3 частин залежно від розміру. Сівалку можна перевозити навіть завантажену завдяки спеціальним транспортним колесам.

Сівалка EasyDrill залежно від налаштування кожної секції, може працювати по пожнивних рештках, мульчі та по класичній технології. Сівалка пропонується в поєднанні з технологією SOILTEQ — це посів сидеральних культур для збереження вологи, накопичення азоту. EasyDrill може висівати три культури одночасно чи з мікродобривами на дві різні глибини.

Виконано за допомогою Disqus