Українських нетелів поставлятимуть в Узбекистан

10 серпня 2018 208 0
Візит делегації представників тваринницького бізнесу з Республіки Узбекистан на українські ферми
Usba.com.uaВізит делегації представників тваринницького бізнесу з Республіки Узбекистан на українські ферми

Представники тваринницького бізнесу з Республіки Узбекистан та експерти в галузі у період з 6 по 9 серпня відвідали прогресивні українські підприємства, що вирощують ВРХ. Результатом візиту делегації стало укладання домовленості про поставку українських нетелів до Республіки Узбекистан за сприянням АТУ. Про це повідомляє прес-служба АТУ.

«Сьогодні узбецька сторона зацікавлена у розвитку генетичного потенціалу ВРХ у країні, тож з цього погляду їм цікава Україна як держава, де  вже є досить гарна передова генетика, яку розводять на наших племінних господарствах», — каже голова АТУ Ірина Паламар.

Під час візиту узбецька делегація ознайомлювалась з санітарно-ветеринарним рівнем господарств, їхніми умовами роботи, виробничими показниками.

«Узбецькі тваринники багато цікавилися про умови, в яких утримуються нетелі, технології годівлі, про характерні хвороби представників тієї чи іншої генетики та їх продуктивність, що виражається у показниках надоїв. І було видно, що всі члени делегації залишилися дуже задоволеними високим рівнем роботи господарств, їх санітарно-ветеринарним благополуччям, якістю самих нетелів, умовами їх утримання та генетичним потенціалом», — коментує голова АТУ.

Завершенням візиту стала домовленість про поставки нетелів з України до Узбекистану. Сприяти цьому пообіцяли представники АТУ.

Виконано за допомогою Disqus