BASF виконала половину робіт з реставрації у Шарівці

28 грудня 2018 493 0
BASF виконала половину робіт з реставрації у Шарівці

BASF розпочала реставрацію двох об’єктів Шарівського архітектурного комплексу на Харківщині у 2018 р. Вже проведено половину запланованих робіт. Зараз відновлювальні роботи будуть законсервовані на зиму і продовжаться навесні. Про це повідомила прес-служба компанії.

У рамках проекту «Відроджуй з Архітект™» у 2018 р. розпочалася реставрація Шарівського палацо-паркового комплексу на Харківщині — історичної пам’ятки української архітектури XIX ст.

Цього сезону спеціалісти розробили проектну документацію, здійснили аналіз стану оранжерей і будинку варти, зібрали оцінки експертів, розпочали покрівельні роботи.

«Проект «Відроджуй з Архітект™» постав не лише як проект соціальної відповідальності компанії. Ми прагнемо нагадати про великого новатора і мецената Леопольда Кьоніґа, його принципи ведення бізнесу, які міняли Україну на краще. І ми вдячні за підтримку українським аграріям та нашим партнерам. Ми будемо раді, якщо відновлення Шарівки розвиватиме туристичну галузь, надихатиме українців на суспільні зміни і відповідальне ставлення до оточуючого середовища», — коментує керівник підрозділу BASF Agrocultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу Тіберіу Діма.

 

 

Виконано за допомогою Disqus