Львівщина отримає 64 тис. грн від оренди землі

14 жовтня 2015 53 0
Львівщина отримає 64 тис. грн від оренди землі
Кurkul.comЛьвівщина отримає 64 тис. грн від оренди землі

У Золочівському районі (Львівська область) на аукціоні продали право оренди п'яти земельних ділянок, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, у Львові відбувся земельний аукціон, на якому продали права оренди п`яти земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у Золочівському районі.

«Загальна площа земельних ділянок переданих в оренду – 59,4 га. Переможці аукціону уклали угоди оренди та протягом трьох банківських днів повинні сплатити 63,8 тис. грн до бюджетів місцевих рад. Орендна плата надходитиме щорічно», — пише сайт.

Також додається, що від початку року це десятий земельний аукціон з продажу права оренди земель на Львівщині. Усього на земельних аукціонах продано право оренди 71 земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 1,9 тис. га, вартістю –у 3,9 млн грн.

«Наступний земельний аукціон з продажу прав на оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення землевпорядники Львівщини планують провести 15 жовтня. До продажу запропоновано 6 земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які розташовані на території Золочівського району Львівської області, площею 67,1 га», — зазначає прес-служба.

Виконано за допомогою Disqus