Manitou запустить у продаж нові навантажувачі

18 листопада 2015 81 0
Manitou запустить у продаж нові навантажувачі
Кurkul.comManitou запустить у продаж нові навантажувачі

Компанія Manitou, продукцію якої з 2004 р. в Україні успішно реалізує Агробудівельний альянс «АСТРА», запустить у продаж дві новинки техніки, які невдовзі запропонують сільгоспвиробникам, зокрема й українським, про це команда агропорталу Кurkul.com дізналася під час сільськогосподарської виставки Agritechnica 2015, що відбулася у Ганновері (Німеччина).

«Ми з великою увагою ставимося до потреб фермерів, для яких наша техніка — повсякденне знаряддя праці. Зважаючи на це, ми працювали над поліпшенням ергономіки і підвищенням рентабельності за рахунок нових функцій. Ми розробили інноваційну концепцію, представлену на виставці в тестовому режимі, що дозволить максимально ефективно управляти енергоресурсами всередині самої машини», — говорить генеральний директор Manitou Group Мішель Дені.

Читати по темі: Новинки від Manitou: що дозволить ефективно управляти енергоресурсами всередині самої машини?

За словами представників компанії, новинка №1 — це навантажувач Manitou MLT 732.Цей простий, надійний, економічно привабливий навантажувач стане ідеальним помічником для господарств, які вирощують зернові, та для невеликих тваринницьких ферм.

Новинка №2 — колісні навантажувачі GEHL 650/750 и MUSTANG 608/708. Колісні навантажувачі GEHL 650/750 і MUSTANG 608/708 призначені для складних експлуатаційних умов.

Виконано за допомогою Disqus