LNZ Group стала офіційним представником Лімагрейн

26 листопада 2015 106 0
LNZ Group стала офіційним представником Лімагрейн
Latifundist.comLNZ Group стала офіційним представником Лімагрейн

Компанія LNZ Group стала офіційним дистриб'ютором однієї з насіннєвих компаній-селекціонерів «Лімагрейн», пише Latifundist.com.

За словами директора з дистрибуції компанії LNZ Group Андрія Полтавця, велика кількість посівних площ під соняшник в Україні засівається насінням компанії «Лімагрейн».

«Гібриди цієї компанії більш районовані до українських умов. Особливо це стосується південних і східних регіонів, де збільшується проблема ураження соняшнику новими видами вовчка, а гібриди «Лімагрейн» мають до них найбільшу стійкість», — зазначив експерт.

Як зазначив Андрій Полтавець, також ця компанія має широку лінію високопродуктивних гібридів кукурудзи.

«Оскільки ми розширили мережу своїх представництв, які тепер охоплюють південні і східні області України, для нас було актуально почати співпрацю саме з цією компанією, щоб задовольняти потреби аграріїв цього регіону», — повідомив директор з дистрибуції компанії LNZ Group.

Також Андрій Полтавець додав, що стати офіційним дистриб'ютором такої компанії було нелегко, проте хороша репутація і високі показники LNZ Group зробили свою справу.

«Близько трьох років ми стукали у двері і висловлювали своє бажання працювати з «Лімагрейн». Не секрет, що нас досить довгий час вивчали, адже надання прав офіційного дистриб'ютора — це серйозний крок для компанії зі світовим ім'ям», — зазначив представник компанії LNZ Group.

Він наголосив, що протягом трьох років поспіль компанія досягає найбільшого в Україні приросту за обсягами продажів насіння кукурудзи та соняшнику, що дозволило їм увійти до трійки кращих дистриб'юторів, тому, врешті-решт LNZ Group — офіційний представник з дистрибуції компанії «Лімагрейн».

Виконано за допомогою Disqus