Навесні фермери отримають 6 нових економних ЗЗР

27 листопада 2015 233 0
Навесні фермери отримають 6 нових економних ЗЗР
Аgroavia.etov.com.uaНавесні фермери отримають 6 нових економних ЗЗР

До початку весняно-польових робіт на ринку України з’являться нові препарати засобів захисту рослин, які будуть більш ефективні та доступніші для фермерів. Про це під час прес-сніданку на тему «Упевнено тримаємо курс: представлення фінансових результатів компанії ADAMA» розповів керівник технічного та маркетингового відділу «Адама Україна» Олександр Карпенко.

Першим фермери отримають фунгіцид «Костодія» для 6 культур — пшениця,ячмінь, соя, кукурудза, соняшник та ріпак, який має унікальну комбінаціюдвох діючих речовин тебуконазол та азоксистробін.

Наступним на ринок вийде гербіцид «Елегант», зареєстрований на зернових.Перевага цього препарату у тому, що він вийде у двох різних упаковках по 50 л та по 5 л, розрахований спеціально для дрібних фермерів. Третій препарат «Цикаган» — регулятор росту для зернових культур.

«У нас досить велика команда технічних працівників, які постійно працюють безпосередньо з фермерами. Тому що, наприклад, у регуляторах росту досить важливо коли саме потрібно їх внести та отримати позитивний результат. Тут важлива фаза внесення, яка температура, вологість. Тому ми досить чітко допомагаємо контролювати цей процес», — пояснює Олександр Карпенко.

Виробники сої також зможуть задовольнити свої потреби в ефективному захистірослин та ще й зекономити. Гербіцид «Бента» не має фітотоксичності та бореться одразу з кількома видами бур’янів, таких як лобода та паслін.

Спроститься життя і у виробників соняшника. Гербіцид «Відблок +» можна використовувати для соняшника посходово. Препарат не має обмежень щодо фази розвитку рослини соняшника, тому його можна застосовувати від сім’ядолі до 8 листа. Головне для фермера — слідкувати за фазою кущення бур’яну. Окрімтого, цей же препарат можна використовувати і для сої.

Катерина Сокольнікова, Кurkul.com

Виконано за допомогою Disqus