На Дніпропетровщині легалізовано 3 тис. сільгосппрацівників

29 листопада 2015 44 0
На Дніпропетровщині легалізовано 3 тис. сільгосппрацівників
Latifundist.соmНа Дніпропетровщині легалізовано 3 тис. сільгосппрацівників

На Дніпропетровщині з липня по жовтень цього року тривала операція «Урожай — 2015», пише прес-служба головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області.

Як зазначається у повідомленні, мета операції — спільно з місцевими органами влади і іншими державними установами області відпрацювати питання дотримання податкового законодавства і законодавства про працю сільськогосподарськими виробниками.

«У рамках проведення операції фахівцями головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області проведено моніторинг усіх сільгоспвиробників, які знаходяться на податковому обліку у державній податковій інспекції області. Перевірено 1719 суб’єктів господарювання аграрного сектору», — інформує сайт.

Також додається, що за результатами заходів із виявлення нелегальних заробітчан, легалізації доходів громадян та підвищення рівня виплати заробітної плати роботодавці добровільно оформили трудові відносини з 3357 найманими працівниками. Легалізовано доходи у вигляді заробітної плати у сумі понад 7,7 млн грн, що вже забезпечило додаткові надходження до бюджету податку на доходи з фізичних осіб у сумі 1,3 млн, єдиного внеску — 3,3 млн грн.

«Кількість найманих працівників, яким підвищено розмір заробітної плати, склала 8644 громадян. За рахунок цього підвищення легалізовано 18,4 млн грн доходу», — зазначає прес-служба.

Виконано за допомогою Disqus