Укргазбанк пропонує аграріям кредити на білоруську техніку

1 грудня 2015 107 0
Укргазбанк пропонує аграріям кредити на білоруську техніку
Аvtorinok.ruУкргазбанк пропонує аграріям кредити на білоруську техніку

«Укргазбанк» розробив нову програму кредитування аграріїв зі зниженою відсотковою ставкою на техніку із Білорусії, про це йдеться у повідомленні банку.

Програма діє уже декілька місяців.

«Завдяки унікальній угоді банку з Урядом Республіки Білорусь, позичальники отримують справді вигідні умови кредитування — адже уряд Білорусі відшкодовує банку частину відсоткової ставки за наданими кредитами, і завдяки цьому «Укргазбанк» має змогу значно знизити розмір відсоткової ставки для кінцевого клієнта», — зазначає прес-служба.

Також додається, що програмою зацікавилися представники агробізнесу усіх регіонів нашої країни. Переважно це вітчизняні сільгоспвиробники, у яких є постійна потреба в якісній та відносно недорогій техніці та обладнанні. Білоруська техніка — саме така. Аграрії визнають, що за співвідношенням «ціна/якість» вона є чи не найоптимальнішим варіантом на ринку.

«Вигідні умови кредитування від «Укргазбанку» дають реальну можливість оновити власний технічний парк, не витрачаючи при цьому шалених коштів, адже кредит можна повертати протягом 5 років, а власний перший внесок складає лише від 20% вартості техніки», — інформує АБ «Укргазбанк».

Виконано за допомогою Disqus