На Черкащині продовжується розкрадання цукру

2 грудня 2015 67 0
На Черкащині продовжується розкрадання цукру
24daily.netНа Черкащині продовжується розкрадання цукру

Зі складів Черкаської області невідомі вивезли вже близько 2 тис. т цукру, що належить ДСБУ «Аграрний фонд».

Про це повідомив виконувач обов’язків генерального директора ДСБУ «Аграрний фонд» Олег Липовий, пише прес-служба «Аграрного фонду».

«Протягом останнього тижня зі складів у Черкаській області вивезено вже понад 2 тис. т державного цукру. Представники «Аграрного фонду» звернулися з заявами зупинити свавілля і розкрадання державного майна до керівників генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ», однак питання так і не вирішене і розкрадання серед білого дня продовжується», — сказав Олег Липовий.

Читати по темі: У Аграрного фонду викрали цукру на 300 млн грн

За його словами, з 19 листопада, коли розпочалося вивезення цукру, щодня державі завдаються збитки у розмірі 200-300 тис. грн. Кожного дня вивозиться близько 200-300 т цукру.

«Зараз ситуація така, що правоохоронці взагалі не втручаються у справу, незважаючи на всі наші звернення до Президента та прем’єр-міністра, голови МВС, генерального прокурора. Також проблема була розглянута на засіданні комітету з питань аграрної політики Верховної Ради України. Зараз Аграрний фонд виконав вичерпний перелік заходів для збереження державного майна та поновлення порушених прав», — зазначив Олег Липовий.

Виконано за допомогою Disqus