Нацрада реформ затвердила Стратегію 2020

8 грудня 2015 52 0
Нацрада реформ затвердила Стратегію 2020
Нацрада реформНацрада реформ затвердила Стратегію 2020

На 15-му засіданні Національної ради реформ додатково було ухвалено стратегічні рішення у галузях сільського господарства та державних комунікацій, пише прес-служба сайту Національної ради реформ.

Раніше Стратегія була розроблена та подана для коментування Міністерством аграрної політики України на одному з попередніх засідань членам Нацради. З урахуванням кількох зауважень та пропозицій Стратегію було схвалено.

Під час засідання було підняте питання реформування державних стратегічних комунікацій. Опитування громадської думки стосовно сприйняття реформ громадянами України свідчать про нестачу інформації про реформи. Так, лише половина опитаних під час третьої хвилі «Моніторингу сприйняття реформ», який проводить TNS Ukraine на замовлення Національної ради реформ, вказали, що чули або читали про прогрес реформування поліції, армії та боротьбу з корупцією.

Найнижчий рівень поінформованості — про реформи аграрного сектору та державної власності. 13% респондентів вказали, що взагалі не чули про прогрес реформування будь-яких галузей.

Голова Адміністрації Президента України Борис Ложкін запропонував створити при Національній раді реформ робочу групу з питань реформи державних комунікацій, котра випрацює і представить на наступних засіданнях відповідну стратегію реформи державних комунікацій та механізми її впровадження.

До робочої групи увійдуть відповідальні представники від апарату Кабінету Міністрів, парламенту та Адміністрації Президента для координації дій, аби за допомогою виконавчого комітету Нацради забезпечити роботу і результат.

Виконано за допомогою Disqus