Наступний страйк аграріїв проти відміни спецрежиму ПДВ пройде 15 грудня

10 грудня 2015 91 0
Наступний страйк аграріїв проти відміни спецрежиму ПДВ пройде 15 грудня
Аграрна партія УкраїниНаступний страйк аграріїв проти відміни спецрежиму ПДВ пройде 15 грудня

Акція протесту, що відбулася сьогодні, 10 грудня, була попереджувальною, загальнодержавний протест відбудеться 15 грудня, про це в ексклюзивному коментарі Кurkul.com повідомив голова Харківської обласної організації Аграрної партії Петро Скляр.

«Остаточне рішення про його проведення буде прийнято 13 грудня і там вже ми дізнаємося про те, в якому форматі він буде проходити», — розповів він.

В Україні розпочато загальний страйк аграріїв (оновлюється)

На його думку, нові зміни у податковому законодавстві — це проблеми не лише аграріїв.

«Ця проблема торкається всіх тих людей, що задіяні у малому та середньому бізнесі. Цей (податковий) кодекс дуже негативно відобразиться на інвестиційній привабливості аграрного сектору. Аграрії понесуть величезні збитки. Аграрний сектор — це той локомотив, який веде економіку до розвитку, оскільки це — третина валютної виручки країни. Це — можливість створення робочих місць в містах та селах, це — можливість продовольчої безпеки держави. Таку можливість буде втрачено, оскільки не залишиться ресурсів не те що на розвиток, а й на підтримку нинішнього рівня виробництва товарної продукції», — зауважив експерт.

Андрій Губін, Кurkul.com

Виконано за допомогою Disqus