Черкаське підприємство приховало 3 млн податків

14 грудня 2015 66 0
Черкаське підприємство приховало 3 млн податків
Zn.uaЧеркаське підприємство приховало 3 млн податків

На Черкащині співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області виявили правопорушення у діяльності одного з підприємств Черкаської області, що займається оптовою торгівлею зерном, насінням і кормами для тварин, пише «Про все».

Встановлено, що з метою ухилення від сплати податків, шляхом незаконного формування податкового кредиту і валових витрат підприємства, посадові особи сільськогосподарського підприємства відобразили у податковій та бухгалтерській звітності фінансово-господарські операції з придбання соняшникового шроту у підприємства з ознаками фіктивності.

«На підставі незалежного експертно-економічного дослідження зафіксовано порушення п. 198.2, п. 198.3, п. 198.6 ст. 198 Податкового кодексу України. Розмір заниженого податкового зобов’язання з податку на додану вартість відповідно до висновку експертів склав понад З млн грн», — інформує сайт.

Також відносно службових осіб сільськогосподарського підприємства розпочате кримінальне провадження за ч. З ст. 212 КК України.

Виконано за допомогою Disqus