На Львівщині вартість оренди землі зросла у 11 разів

14 грудня 2015 49 0
На Львівщині вартість оренди землі зросла у 11 разів
Кurkul.comНа Львівщині вартість оренди землі зросла у 11 разів

На Львівщині під час аукціону вартість оренди землі зросла у 11 разів, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Це відбулося на черговому земельному аукціоні, під час якого продали права оренди восьми земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у Сокальському та Буському районах.

«Загальна площа земельних ділянок переданих в оренду — 356 га. Розмір річної орендної плати збільшився з 0,3 до 1,4 млн грн», — інформує сайт.

Найбільше зросла вартість оренди земельної ділянки площею 109 га, розташованої на території Княжівської сільської ради Сокальського району Львівщини. Під час аукціону ставка річної оренди зросла у 11 разів — з 45 до 508 тис. грн, зазначає прес-служба.

«Усього на земельних аукціонах продано право оренди 129 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів), загальною площею у 3 тис. га, вартістю – 6,3 млн грн», — повдомляється на сайті.

Також додається, що за кількістю проданих прав оренди на земельні ділянки та розміром орендної плати за користування ними, Львівщина входить до числа лідерів в Україні.

Виконано за допомогою Disqus