BEDNAR представив глибокорозпушувач із можливістю внесення добрив

6 вересня 2020 107 0
BEDNAR представив глибокорозпушувач із можливістю внесення добрив
traktorist.ua

З метою оптимізації процесу обробітку ґрунту чеська компанія BEDNAR презентувала рішення, яке включає застосування глибокорозпушувача у комбінації з причіпним бункером для внесення добрив. Про це повідомляє Traktorist.ua.

За словами виробника, наразі це одна з найкращих комбінацій в лінійці BEDNAR, випробувана у реальному часі безпосередньо під час ґрунтообробної операції.

Глибокорозпушувач моделі Terraland Profi дооснащений причіпним бункером для внесення добрив FertiCart3500 забезпечує ряд переваг, основними з яких є рихлення на глибину до 65 см з одночасним внесенням добрив у профіль ґрунту. Більше того, завдяки двом потужним коткам Terraland Profi забезпечується ідеальне подрібнення грудки.

«У ряді випробувань, глибокорозпушувач Terraland Profi відзначився економністю витрати пального, у той час, як бункер FertiCart3500 — економією внесення добрив, яку забезпечує тензометрична система зважування»,  — йдеться у повідомленні.

Виконання глибокорозпушувача з надміцної сталі Alform та оснащення довговічними карбідовими долотами LONG-LIFE, реальний ресурс яких сягає 3000 га, є найбільшими перевагами агрегата. 

Читати за темою: В Україні презентували революційну сівалку Fendt MOMENTUM

Виконано за допомогою Disqus