Аграрії Львівщини отримають 15 млн грн на кредити

16 грудня 2015 76 0
У Львівській області з державного бюджету виділено 15,3 млн грн 13 сільськогосподарським підприємствам на часткову компенсацію вартості кредитів
7yabudget.comУ Львівській області з державного бюджету виділено 15,3 млн грн 13 сільськогосподарським підприємствам на часткову компенсацію вартості кредитів

У Львівській області з державного бюджету виділено 15,3 млн грн 13 сільськогосподарським підприємствам на часткову компенсацію вартості кредитів, про це розповіла директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За її словами, це кредити, залучені аграріями у банківських установах на виробництво сільськогосподарської продукції.

«Наданий фінансовий ресурс дав змогу здешевити кредити, сума яких становила 331 млн. Це дозволило провести сільськогосподарські роботи в оптимальні терміни», — зазначила Наталія Хмиз.

Також вона додала, що попереднім розподілом Міністерство аграрної політики та продовольства України виділило для Львівської області 6,5 млн грн. Однак внаслідок перерозподілу коштів область отримає ще й 8,8 млн грн додаткових бюджетних призначень.

Виконано за допомогою Disqus