Аграріям залишать 50% спецрежиму ПДВ

24 грудня 2015 102 0
Аграрії підтримають державну підтримку у вигляді спеціального режиму ПДВ
Forbes.net.uaАграрії підтримають державну підтримку у вигляді спеціального режиму ПДВ

Прем’єр-міністр, голови фракцій та представники депутатських груп погодили позицію щодо спірних питань, що можуть виникнути під час розгляду законопроекту про внесення змін до Податкового кодексу. Про це повідомила член фракції «Об’єднання «Самопоміч», член комітету з податкової та митної політики Тетяна Острікова, пише прес-служба «Самопомочі».

«Уряд, за участі народних депутатів, підготував точковий закон, який дозволить звести бюджет. Ним визначаються ставки податків та покращується адміністрування. Вдалося відстояти ключову позицію: такі галузі АПК, як овочівництво, садівництво, вирощування ягід, тваринництво отримають державну підтримку у вигляді спеціального режиму ПДВ. Аграрії отримають 50% ПДВ на використання у вказаних галузях», – заявила нардеп.

За її словами, наразі вдалося зберегти першу і другу групу без змін і фіксовану сільськогосподарську групу без будь-яких обмежень по оборотах. Єдине, що робить уряд — знижує оборот для третьої групи з 20 млн до 5 млн, збільшує на 1% ставку податку і повертається до ставок податку 3-ї групи 2014 р.

Виконано за допомогою Disqus