У МТЗ можна обміняти старий трактор на новий із компенсацією різниці

17 листопада 2020 273 0
У МТЗ можна обміняти старий трактор на новий із компенсацією різниці
traktorist.ua

Сервісний центр Мінського тракторного заводу, створений на базі Оршанського інструментального заводу, почав працювати за програмою Trade-in. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Вперше у клієнтів МТЗ з'явилася можливість обміняти старий трактор на новий із компенсацією різниці у вартості. За програмою Trade-in можна придбати будь-яку модель Belarus, в тому числі енергонасичені трактори», — зазначив Кирило Птушка, директор Оршанського інструментального заводу.

За повідомленням, вже ведеться робота з Мінським заводом шестерень та протягом наступного тижня планується закриття першої угоду. Кирило Птушка додав, що вже зараз центр готовий працювати не лише з білоруськими, а й із закордонними клієнтами.

За словами Олександра Барковського, начальника сервісного центру на базі Оршанського інструментального заводу, планується реалізувати ряд нових рішень, спрямованих на розвиток спектру послуг післягарантійного супроводу техніки. Йдеться про створення ділянки для ремонту двигунів, трансмісій, коробок передач та мостів тракторів.

«При цьому вже сьогодні Оршанський сервісний майданчик має у своєму розпорядженні достатні можливості для відновлення техніки. Є стенди для ремонту паливної апаратури і електрообладнання, шиномонтажний стенд та стенд для обкатки передніх мостів. Із завершенням аграрного сезону ці ділянки традиційно стають особливо затпопулярними. Техніку починають готувати до наступного весняного виходу в поле», — повідомив він.

Виконано за допомогою Disqus