У 2021 році на ринок вийде безпілотна система для сільського господарства

14 грудня 2020 105 0
У 2021 році на ринок вийде безпілотна система для сільського господарства
Kurkul.com

Компанія Raven Industries представила нову безпілотну технологію Smart Ag AutoCart для сільського господарства, яка пройшла випробування на збиранні врожаю баштанових у Мічигані. Про це повідомляє Traktorist.ua.

За словами виробника, безпілотна технологія управління Smart Ag AutoCart з'явиться на ринку у 2021 р., проте Raven Industries вже зараз приймає попередні замовлення.

«AutoCart дає фермерам можливість встановити план поля, контролювати етапи роботи й виконання технологічних операцій, регулювати швидкість, відстежувати дії на місцевості та керувати трактором, що тягне зерновоз, з автоматичною синхронізацією з комбайном під час його розвантаження на ходу. При цьому після роботи трактор без допомоги водія можна повернути на задану зону розвантаження.Крім того, AutoCart надає оператору можливість контролювати трактор без водія і керувати ним безпосередньо з кабіни комбайна», — йдеться у повідомленні.

Як відзначають розробники, водій трактора з причепом-зерновозом може провести у кабіні до 340 год під час збирання врожаю. Задіявши до роботи автономний трактор з новою технологією, фермер може використовувати ці години для виконання інших робіт (техобслуговування, обробіток ґрунту), що істотно підвищить ефективність роботи господарства в майбутньому.

«Ми домоглися значних успіхів у прихильності автономним технологіям. Наразі Raven має ряд автономних рішень, пропонуючи функції обприскування, посіву, розкидання та роботу зернового причепа без водія», — пише видання.

Читати за темою: У Бразилії створили унікальний літак для аграріїв

Виконано за допомогою Disqus