Scania оснастила свої вантажівки електричним активним кермовим управлінням

19 грудня 2020 31 0
Scania оснастила свої вантажівки електричним активним кермовим управлінням
traktorist.ua

Шведська компанія Scania представила нову опцію для своїх вантажівок — електричне активне кермове управління (EAS). Про це інформує Тraktorist.ua.

Зазначається, що нова опція має знизити стомлюваність водіїв та дозволити використовувати нові або поліпшені системи допомоги водієві (ADAS)

«Нове електричне активне кермове управління забезпечує водієві кращий контроль над керуванням автомобілем при маневруванні у вузьких місцях, водночас підвищуючи стійкість транспортного засобу на високих швидкостях. EAS також включає кілька нових функцій допомоги для водія, що підвищують комфорт під час тривалих поїздок. Наприклад, допомога водію в утриманні автомобіля в центрі смуги руху», — йдеться у повідомленні.

Читати також: Завод Кобзаренка розширив асортимент ковшів для фронтальних навантажувачів

Вантажівки Scania з EAS опційно доступні з декількома інтелектуальними системами підтримки, об’єднаними в три пакети: «виявлення», «запобігання», «комфорт». 

«Кожна функція активної допомоги EAS була розроблена для спільної роботи з водієм без шкоди для безпеки та відчуття управління кермом. EAS включають систему утримання смуги руху (LKA) та попередження про виїзд зі смуги руху з активним рульовим керуванням (LDWAS)», — відзначають виробники.

Виконано за допомогою Disqus