На ринок виходить нова торгова марка виробництва шин Yokohama Off-Highway Tires

5 січня 2021 135 0
На ринок виходить нова торгова марка виробництва шин Yokohama Off-Highway Tires
traktorist.ua

Компанія Yokohama Rubber Co., Ltd. оголосила про консолідацію своїх підрозділів у нову компанію — Yokohama Off-Highway Tires (YOHT), яка поєднується з групою Alliance Tire Group (ATG). Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Починаючи з 1 січня 2021 року, торгова марка ATG припинить існування в усьому світі — сьогодні підрозділ YOHT оприлюднив новий фірмовий стиль та  корпоративний логотип. Також вебсайт www.atgtire.com буде перенесено на www.yokohamaoht.com. Аналогічні зміни відбудуться з мобільними додатками.

«Консолідація підрозділів OHT призведе до інтеграції капіталу бренду та технологічного досвіду компанії Yokohama із сильними сторонами компаній, які входять до групи ATG. Це потужна дистриб’юторська мережа, різноманітний асортимент продукції і конкурентоспроможні ціни», — зазначив Нітін Мантрі (Nitin Mantri), директор Yokohama Off Highway Tires (YOHT).

Yokohama Off Highway Tires (YOHT) спеціалізується на проєктуванні, розробці, виробництві й маркетингу позашляхових шин для сільського та лісового господарства, будівництва, промисловості, земляних робіт, гірничої промисловості й портової техніки. YOHT включає всесвітньо відомі бренди шин Alliance, Galaxy й Primex і представлена у більш ніж 120 країнах.

«Новий об'єднаний глобальний підрозділ пропонуватиме повний асортимент шин, від малих для вилочних навантажувачів до надвеликих позашляхових OTR», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus