Представлено оновлений додаток Skippy Scout для управління с/г дронів

22 січня 2021 39 0
Представлено оновлений додаток Skippy Scout для управління с/г дронів
traktorist.ua

Англійська компанія Drone Ag представила нову версію новаторського мобільного додатка Skippy Scout, який може управляти сільськогосподарським дроном у полі в п'ять разів швидше, ніж при традиційному моніторингу сільськогосподарських культур. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

«Skippy Scout у версії 2.5 — це великий крок вперед. Він має більше функціональних можливостей та дозволяє користувачам обробляти до 10 га лише за п'ять хвилин», —  зазначив Джек Ренгем, засновник Drone Ag.

Функціонал Skippy Scout 2.5 пропонує огляд полів, автоматичну розвідку й моніторинг, а також профільні польові звіти у форматі PDF з використанням карт, завантажених користувачем, і зображень, знятих дроном-безпілотником.

«Аналіз зображень за допомогою програми займає всього кілька хвилин, щоб отримати простий для розуміння звіт про все поле.Джек Ренгем», — засновник Drone Ag.

Як зазначив розробник, звіти створюються з використанням унікальної інтерпретації технологій штучного інтелекту для виявлення потенційних проблем з урожаєм, а також для порівняння із супутниковими знімками й картами врожайності, щоб знайти кореляцію у продуктивності поля.

Читати за темою: На українському ринку переважає імпортна сільгосптехніка

Виконано за допомогою Disqus