В Україні очікується погіршення погодних умов

25 січня 2021 175 0
В Україні очікується погіршення погодних умов
Kurkul.com

Протягом тижня на всій території України очікуються погіршення погодних умов. Хмарна погода домінуватиме над сонячною. На початку тижня дощитиме скрізь, лише на Заході опади переважатимуть у вигляді снігу та суміші снігу з дощем. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

З 25 по 27 січня очікуються значні опади, особливо на Заході. Опади не полишатимуть територію України до кінця тижня. Швидкість вітру змінного напрямку 4-10 м/с, на Заході вітер сильний, поривчастий 15-20 м/с.

«25-26 січня температури триматимуться на досить високих позначках. У нічний час на Заході та Сході несуттєві мінуси, на решті території плюсові температури. Денна температура на Півдні досягне відмітки +12°C, на решті території знаходитиметься в межах +2…+9°C», — прогнозують синоптики.

Починаючи з 27 січня очікується зниження температури. В результаті похолодання виникнуть такі атмосферні явища як ожеледь та ожеледиця. Такі явища вимагатимуть і від пішоходів, і від водіїв обережність та уважність. Нічні температури досягнуть позначки -7…+4°C, денні коливатимуться від -2 до +8°C. Температура ґрунту в північних, центральних та західних областях складе -2…+1°C, на решті території знаходитиметься в межах 0…+5°C.

 

Виконано за допомогою Disqus