На Дніпропетровщині реконструюють свинокомплекс за європейськими стандартами

8 лютого 2021 71 0
На Дніпропетровщині реконструюють свинокомплекс за європейськими стандартами
Kurkul.com

На базі підприємства «Дружба-Казначеївка», що знаходиться в с. Казначеївка Новомосковського р-ну Дніпропетровської обл., проведеться реконструкція свинарського комплексу за передовими європейськими стандартами. Про це інформує пресслужба Ristone Holdings.

Зазначається, що представники Ristone Holdings провели важливу зустріч з компаніями «Convex International GmbH» і «Big Dutcman» щодо залучення інвестицій у свинарський проєкт на базі підприємства «Дружба-Казначеївка». 

Важливість реалізації цього проєкту полягає не тільки в тому, що залучаються європейські інвестиції, але і в тому, що формуються нові стандарти в галузі свинарства. Реконструйований свинокомплекс буде оснащений найсучаснішим обладнанням, що дозволить досягти вищої якості та конкурувати з іноземною продукцією.

«Реалізувати такий проєкт можна лише з європейськими структурами, які мають необхідний досвід. Технічну частину — від обладнання до консультацій — ми будемо реалізовувати з міжнародною компанією «Big Dutcman», а фінансування цього проєкту бере на себе німецька фінансова група «Convex International GmbH»», — зазначили в компанії.

Читати за темою: Свинарі щомісяця звітуватимуть про наявність та рух поголів'я

 

Виконано за допомогою Disqus