Відтепер навантажувачі Manitou оснащені шинами від Yokohama OHT

11 лютого 2021 50 0
Відтепер навантажувачі Manitou оснащені шинами від Yokohama OHT
traktorist.ua

Телескопічні навантажувачі компанії Manitou — MLT NewAg відтепер оснащуються шинами виробника Yokohama OHT — Alliance 585 (розмір 460/70R24). Про це повідомляє Тraktorist.ua.

«Шини Alliance 585 тепер доступні на багатьох моделях серій MLT NewAg та NewAg XL. Вони мають великий попит серед клієнтів, оскільки дозволяють упоратися зі складними завданнями на дорогах з твердим покриттям», — зазначив Каміль Рувре, менеджер з міжнародного збуту (MLT).

За словами керівника відділу ОЕМ у Європі компанії Yokohama Off-Highway Tires Крістоффа Ван дер Бурта, телескопічні навантажувачі Manitou MLT NewAg та шини серії Alliance 585 схожі тим, що характеризуються максимальною ефективністю та універсальністю. 

«Щодня зростає попит на машини універсального призначення для виконання робіт на різних поверхнях, наприклад для операцій завантаження й розвантаження, а також різних завдань на фермах та автошляхах. Щоб задовольнити цей попит, потрібні справді універсальні машини (наприклад, телескопічні навантажувачі), а також шини, що мають високі експлуатаційні характеристики за будь-яких умов. Шини Alliance 585 ідеально підходять для цього», — повідомив Крістофф Ван дер Бурт, керівник відділу ОЕМ у Європі, Yokohama Off-Highway Tires (раніше — Alliance Tire Group).

Зазначається, що група Alliance Tire Group (Yokohama Off-Highway Tires з 2021 р.) уже була визнана компанією Manitou як «Постачальник року» (2019 р.). Вибір ще однієї шини Alliance для заводської комплектації вкотре свідчить про стабільне партнерство між компаніями.

Раніше повідомлялося, що на ринок вийшла нова торгова марка виробництва шин Yokohama Off-Highway Tires.

Виконано за допомогою Disqus