Вітчизняний виробник презентував оновлену модель обприскувача

18 лютого 2021 751 0
Вітчизняний виробник презентував оновлену модель обприскувача
Traktorist.ua

Український виробник обприскувачів «Сорока» під час виставки «АгроВесна. Зернові технології 2021» у Києві презентував оновлену модель обприскувача. Повідомляє Тraktorist.ua.

На виставковому стенді підприємства «Сорока» було представлено оновлений польовий обприскувач «Вектор 3000» з баком об'ємом 3000 л та штангою завдовжки 24 м німецького виробництва. Новинка укомплектована комп’ютером «Браво 400», міксером та підсвіткою форсунок. 

«Головним оновленням обприскувача «Вектор 3000» є оснащення комп'ютером, який здійснює ввімкнення та вимкнення машини, контролює перекриття», — розповів Віктор Червоненко, головний інженер з сервісу компанії «Сорока».

Вартість виставкового обприскувача становить 625 тис. грн.

  

За словами Віктора Червоненка, підприємство сподівається на погодження дозвільних документів, поданих на Держкомпенсацію 25% на придбання техніки вітчизняного виробництва. 

Головний інженер компанії-виробника відзначив, що обладнання на машини встановлюється виключно надійне та якісне, що забезпечує безпроблемну експлуатацію обприскувачів, а сервісне обслуговування має високий рівень. 

Читайте також:

 

Виконано за допомогою Disqus