На Одещині фермера звинувачують в неналежному догляді за тваринами

26 лютого 2021 186 0
На Одещині фермера звинувачують в неналежному догляді за тваринами
Kurkul.com

В м. Татарбунари Одеської обл. активісти організації «Відкриті клітки» виявили на місцевій фермі знущання з тварин. Про це повідомляє 24 Канал.

Зазначається, що тварини на фермі утримуються без ветеринарного нагляду, попри те, що деяких з них вирощують на забій для продажу м'яса.

«Трупи та шматки туш свиней розкидані по території, частина тварин закриті в приміщенні, а дві виснажені голодом собаки — на ланцюгу біля відер із замерзлою водою», — повідомили зоозахисники.

За даними зоозахисників, фермер не має документів на тварин, землю та підприємницьку діяльність. Чоловік заробляє тим, що викупляє маленьких телят і перепродає їх на м’ясо. За останні роки на нього склали 22 адмінпротоколи за незаконну риболовлю.

Активісти викликали правоохоронців для фіксування неналежних умов утримання тварин. По приїзду поліцейські почали складати протокол на активістів, який аргументували незаконним проникненням на ферму.

Зоозахисники змогли забрати собак і їм вже надали ветеринарну допомогу. Інші тварини поки залишаються на фермі. Представники громадської організації  та локальні активісти подали звернення до Держпродспоживслужби та в Екоінспекцію.

Читати за темою: На Миколаївщині фермера звинувачують у жорстокому поводженні з тваринами

Виконано за допомогою Disqus