Синоптики попереджають про погіршення погодних умов та опади

4 березня 2021 161 0
Синоптики попереджають про погіршення погодних умов та опади
pixabay.com

Завтра, 5 березня, передбачається погіршення погодних умов. Очікується циклон, який принесе похолодання та значні опади у вигляді дощу та суміші снігу з дощем. Опади пройдуть в західних, північних, східних та центральних областях. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Зазначається, що значні опади спостерігатимуться в Житомирській, Київській, Донецькій, Харківській областях, а також на Заході та Центрі. На Заході очікується найбільша кількість опадів, місцями вони досягатимуть 13 мм. Циклон омине лише південні області. Суцільна хмарність пануватиме на більшості території країни, за винятком південних областей, тут сонячно з частковою хмарністю.

«Рвучкий вітер переважатиме північно-західного напрямку 2-10 м/с. Нічні температури коливатимуться від -4 до +5 градусів. Денна температура на Півночі досягне позначки +1...+5°С, в західних та східних областях +2...+9°С. В Центральній частині України +4...+10°С, на Півдні +7...+13°С. Максимально температура підніметься в Одеській обл. до +16°С», — йдеться у повідомленні.

Також 6-7 березня температура продовжить повзти вниз. Нічні температури досягнуть -7°С, денні коливатимуться від 0 до +5°С. Опади притихнуть, лише 6 березня на Сході, та межуючими зі сходом областях пройдуть короткочасні дощі та трохи сніжитиме.

Читати за темою: Екологи прогнозують потужні паводки в Україні

Виконано за допомогою Disqus