Рішення для аграріїв Robomix отримало грант від Bayer

11 березня 2021 79 0

Український стартап Robomix, що було розроблено Agrohub в партнерстві з SenseAgro і Custom PC Software, отримало грант від Bayer Crop Science. Так, Robomix став одним із 24 переможців серед більш ніж 600 заявок з 40 країн. Про це інформує пресслужба відомства. 

«Robomix — комплекс для автоматизації процесу використання засобів захисту рослин (ЗЗР). За допомогою Robomix фермери можуть отримувати якісніші показники суміші ЗЗР та покращити їх облік. Що ще більш важливо, фермери зможуть захистити своїх співробітників і виключити будь-які можливі травми, пов'язані з отруєнням пестицидами, які можуть виникнути при ручному змішуванні», — розповіла Юлія Порошенко, засновниця Agrohub.

Також зазначається, що блок Robomix — це робот-змішувач, який поєднує апаратний компонент — вдосконалену автоматизовану схему змішування з можливістю одночасно працювати з 10 різними пестицидами та програмне розширення, систему управління, що забезпечує точне відстеження пестицидів, які застосовуються на кожному полі, їх кількість, особу, яка виконує заявку, тощо.

Читати за темою: В Кенії сарану перетворюють на корм та органічні добрива

Виконано за допомогою Disqus