Сильні опади накриють всю територію України — прогноз погоди на тиждень

15 березня 2021 284 0
Сильні опади накриють всю територію України — прогноз погоди на тиждень
Kurkul.com

Упродовж тижня переважатиме хмарна метеокартина, лише на Півдні та Сході хмарно з проясненням. З 15 по 18 березня на Заході та частково на Півночі пройдуть значні зливові опади у вигляді дощу та мокрого снігу, на решті території з 16 по 19 березня очікуються короткочасні опади. 20 та 21 березня без істотних опадів. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

«Перша половина тижня матиме високі температурні показники. Денні температури на більшості території країни досягнуть відмітки +4…+14°C, лише на Заході прохолодніше — +1…+9°C. Нічні температури знаходитимуться у межах -1…+4°C, в південних областях до +6°C. Вітер потужний змінного напрямку 2-8 м/с», — прогнозують аналітики.

Мінімальна температура ґрунту в північних та центральних областях +2…+5°С, в східних та західних областях +1…+4°С. На Півдні мінімальна температура ґрунту досягне позначки +4…+7°С.

«Починаючи з 18 березня температури поповзуть вниз. На Півночі та Центрі нічні температури досягнуть позначки 0…-4°С, денні -2…+6°С, в східних та південних областях у нічний час -4…+2°С, вдень +1…+8°С. На Заході в нічний час триматимуться на від’ємних позначках -3…-7°C, денні коливатимуться від -1 до +5°С. Мінімальна температура ґрунту в південних та східних областях  досягне позначки +1…+4°С, на решті території знаходиться в межах -3…+3°С», — зазначили в Метео Фарм.

Читати за темою: Через погодні гойдалки взимку кількість бджолосімей зменшилася на 25% — фахівець

Виконано за допомогою Disqus