Ерідон відкрив новий дистриб’юторський центр на Чернігівщині

27 березня 2021 68 0
Ерідон відкрив новий дистриб’юторський центр на Чернігівщині
Ерідон

Компанія «Ерідон» відкрила на Чернігівщині новий дистриб’юторський центр зі зберігання і реалізації насіння, засобів захисту рослин та добрив. Повідомляє пресслужба Ерідон.

«Доступність та зручне розташування регіонального підрозділу для партнерів-агровиробників – є важливим фактором, тому новий комплекс розташований на під’їзді до м. Чернігів з боку Києва. Це допоможе покращити логістичні процеси, а саме дозволить мінімізувати строки постачання продукції та досягти нового рівня сервісу», — зазначається у повідомленні.

У складі комплексу побудовано комфортний офіс площею 315 м2, а також високотехнологічний склад площею 998 м2 на 1 040 палетомісць, що дорівнює 48 вантажним автомобілям одночасного зберігання. Він обладнаний системою WMS, яка при формуванні рейсу автомобіля швидко знаходить товар на складі та інформацію про місце, а також кількість необхідного відвантаження.

«Новозбудований склад дозволяє підтримувати сталу температуру в приміщенні, що забезпечить ідеальні умови зберігання продукції, а також відповідає сучасним стандартам якості, безпечності та енергоощадження. Зокрема, тут була реалізована система опалення та кондиціонування за допомогою теплового насоса. Подібні системи були застосовані і у нещодавно збудованому комплексі на Волині та інших новозбудованих об'єктах минулих років», — повідомили в компанії.

Виконано за допомогою Disqus