Відбулася кадрова реформа апарату Мінагропроду

24 січня 2016 40 0
Пройшла кадрова реформа та реорганізація апарату Мінагропроду
m.day.kiev.uaПройшла кадрова реформа та реорганізація апарату Мінагропроду

Кадрова реформа та реорганізація апарату Мінагропроду — результати річної діяльності департаменту роботи з персоналом, заявила заступник міністра аграрної політики та продовольства України керівник апарату Інна Гребенюк, пише прес-служба міністерства.

Вона розповіла, що впродовж минулого року департаментом роботи з персоналом спільно з представниками відомих рекрутингових та консалтингових компаній була проведена кропітка робота щодо організації відбору кадрів на посади керівників низки підзвітних міністерству держпідприємств.

«Було організовано проведення конкурсів на 191 посаду керівників ДП, які належать до сфери управління Мінагропроду, за результатами яких було призначено 90 керівників», – сказала заступник міністра–керівник апарату.

За її словами, було створено так звану «Школу молодого директора», де керівники ДП, їх заступники та головні бухгалтери можуть проходити навчання, і таким чином підвищувати свій професійний рівень.

«Департаментом роботи з персоналом також було проведено реорганізацію всередині самого міністерства. Значну увагу департамент приділяє організації навчання та тренінгів для працівників Мінагропроду: постійно діють курси української та англійської мов, й курси з підвищення кваліфікації», – додала вона.

Виконано за допомогою Disqus